Amplify Energy Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Amplify Energy Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Amplify Energy, wat de huidige verwachtingen zijn van Amplify Energyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Amplify Energy. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Amplify Energy Corp. delen.

Amplify Energy Corp. is gevestigd in Houston in US. Amplify Energy telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. is de CEO van Amplify Energy Corp..

Amplify Energy Corp.

Aandelen Amplify Energy kopen

Koop Amplify Energy Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Amplify Energy stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Amplify Energy  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Amplify Energy aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Amplify Energy.

Amplify Energy koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $6,99 -7,17%
Handelsvolume 456.573
Openingskoers $7,53
Hoogste koers $7,56
Laagste koers $6,92
Koersbereik $0,64
Ticker AMPY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Amplify Energy koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Amplify Energy over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $6,99 -7,17% 456.573 $7,53 $7,56 $6,92
7 december 2022 $7,27 -4,59% 337.326 $7,62 $7,64 $7,25
6 december 2022 $7,51 -0,53% 348.712 $7,55 $7,80 $7,39
5 december 2022 $7,68 -7,47% 391.686 $8,30 $8,48 $7,65
2 december 2022 $8,30 +3,75% 271.937 $8,00 $8,37 $7,97

Aandelen Amplify Energy Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Amplify Energy? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Amplify Energy koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Amplify Energy te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Amplify Energy van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Amplify Energy over de laatste 5 handelsdagen

Amplify Energy aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Amplify Energy koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Amplify Energy nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Amplify Energy

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Amplify Energy koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Amplify Energy in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Amplify Energy. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Amplify Energy.

Amplify Energy aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Amplify Energy: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Amplify Energy Corp.?

De CEO van Amplify Energy Corp. is .

Wat is de actuele Amplify Energy Corp. aandelen koers?

Het Amplify Energy Corp.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $7,53, de hoogste koers was $7,56 en de laagste koers was $6,92. De slotkoers was $6,99 en is daarmee met 3,85% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Amplify Energy Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Amplify Energy Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Amplify Energy Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Amplify Energy Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Amplify Energy Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Amplify Energy Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Amplify Energy Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Amplify Energy Corp. stijgen in 2022?

Gaat Amplify Energy Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Amplify Energy Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Amplify Energy Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Amplify Energy Corp. aandelen kopen?

Amplify Energy Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Amplify Energy Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen