Ampco-Pittsburgh Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ampco-Pittsburgh Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ampco-Pittsburgh, wat de huidige verwachtingen zijn van Ampco-Pittsburghen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ampco-Pittsburgh. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ampco-Pittsburgh Corp. delen.

Ampco-Pittsburgh Corp. is gevestigd in in . Ampco-Pittsburgh telt momenteel 1.300 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Ampco-Pittsburgh Corp..

Ampco-Pittsburgh Corp.

Aandelen Ampco-Pittsburgh kopen

Koop Ampco-Pittsburgh Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ampco-Pittsburgh stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ampco-Pittsburgh  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ampco-Pittsburgh aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ampco-Pittsburgh.

Ampco-Pittsburgh koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $2,97 0,00%
Handelsvolume 53.520
Openingskoers $2,97
Hoogste koers $3,06
Laagste koers $2,90
Koersbereik $0,16
Ticker AP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ampco-Pittsburgh koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ampco-Pittsburgh over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $2,97 0,00% 53.520 $2,97 $3,06 $2,90
7 december 2022 $2,97 +0,68% 16.398 $2,95 $3,08 $2,95
6 december 2022 $2,99 -4,78% 47.907 $3,14 $3,15 $2,99
5 december 2022 $3,06 -4,08% 30.959 $3,19 $3,23 $3,05
2 december 2022 $3,04 +2,70% 14.374 $2,96 $3,10 $2,96

Aandelen Ampco-Pittsburgh Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ampco-Pittsburgh? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ampco-Pittsburgh koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ampco-Pittsburgh te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ampco-Pittsburgh van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ampco-Pittsburgh over de laatste 5 handelsdagen

Ampco-Pittsburgh aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ampco-Pittsburgh koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ampco-Pittsburgh nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ampco-Pittsburgh

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ampco-Pittsburgh koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ampco-Pittsburgh in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ampco-Pittsburgh. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ampco-Pittsburgh.

Ampco-Pittsburgh aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ampco-Pittsburgh: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ampco-Pittsburgh Corp.?

De CEO van Ampco-Pittsburgh Corp. is .

Wat is de actuele Ampco-Pittsburgh Corp. aandelen koers?

Het Ampco-Pittsburgh Corp.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $2,97, de hoogste koers was $3,06 en de laagste koers was $2,90. De slotkoers was $2,97 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ampco-Pittsburgh Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ampco-Pittsburgh Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ampco-Pittsburgh Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ampco-Pittsburgh Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ampco-Pittsburgh Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ampco-Pittsburgh Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ampco-Pittsburgh Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ampco-Pittsburgh Corp. stijgen in 2022?

Gaat Ampco-Pittsburgh Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Ampco-Pittsburgh Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ampco-Pittsburgh Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ampco-Pittsburgh Corp. aandelen kopen?

Ampco-Pittsburgh Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ampco-Pittsburgh Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen