Americold Realty Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Americold Realty Trust bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Americold Realty Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Americold Realty Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Americold Realty Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Americold Realty Trust delen.

Americold Realty Trust is gevestigd in Atlanta in US. Americold Realty Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Fred Boehler is de CEO van Americold Realty Trust.

Americold Realty Trust

Aandelen Americold Realty Trust kopen

Koop Americold Realty Trust aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Americold Realty Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Americold Realty Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Americold Realty Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Americold Realty Trust.

Americold Realty Trust koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $25,59 +1,35%
Handelsvolume 1.029.666
Openingskoers $25,25
Hoogste koers $25,96
Laagste koers $24,89
Koersbereik $1,07
Ticker COLD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Americold Realty Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Americold Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $25,59 +1,35% 1.029.666 $25,25 $25,96 $24,89
27 september 2022 $25,25 -1,48% 1.310.627 $25,63 $25,75 $25,14
26 september 2022 $25,47 -4,50% 1.564.134 $26,67 $26,67 $25,29
23 september 2022 $26,86 -0,26% 2.923.308 $26,93 $27,41 $26,69
22 september 2022 $27,22 +0,55% 2.154.532 $27,07 $27,24 $26,74

Aandelen Americold Realty Trust koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Americold Realty Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Americold Realty Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Americold Realty Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Americold Realty Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Americold Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Americold Realty Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Americold Realty Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Americold Realty Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Americold Realty Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Americold Realty Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Americold Realty Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Americold Realty Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Americold Realty Trust.

Americold Realty Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Americold Realty Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Americold Realty Trust?

De CEO van Americold Realty Trust is Fred Boehler.

Wat is de actuele Americold Realty Trust aandelen koers?

Het Americold Realty Trust-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $25,25, de hoogste koers was $25,96 en de laagste koers was $24,89. De slotkoers was $25,59 en is daarmee met 1,35% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Americold Realty Trust kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Americold Realty Trust te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Americold Realty Trust te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Americold Realty Trust wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Americold Realty Trust koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Americold Realty Trust ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Americold Realty Trust? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Americold Realty Trust stijgen in 2022?

Gaat Americold Realty Trust volgend jaar in de prijs omhoog? Americold Realty Trust is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Americold Realty Trust en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Americold Realty Trust aandelen kopen?

Americold Realty Trust aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Americold Realty Trust aandelen kopen:

Andere aandelen