American Well Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel American Well Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van American Well, wat de huidige verwachtingen zijn van American Wellen hoe de toekomst eruit zal zien voor American Well. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over American Well Corporation delen.

American Well Corporation is gevestigd in in . American Well telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. is de CEO van American Well Corporation.

American Well Corporation

Aandelen American Well kopen

Koop American Well Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de American Well stock koers van de afgelopen periode. Aandeel American Well  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de American Well aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van American Well.

American Well koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $3,66 -1,08%
Handelsvolume 875.257
Openingskoers $3,70
Hoogste koers $3,77
Laagste koers $3,57
Koersbereik $0,21
Ticker AMWL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de American Well koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen American Well over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $3,66 -1,08% 875.257 $3,70 $3,77 $3,57
28 september 2022 $3,80 +6,74% 1.099.582 $3,56 $3,83 $3,55
27 september 2022 $3,58 -0,56% 1.249.585 $3,60 $3,66 $3,52
26 september 2022 $3,55 +2,90% 1.351.429 $3,45 $3,65 $3,45
23 september 2022 $3,54 -3,80% 1.683.562 $3,68 $3,73 $3,43

Aandelen American Well Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van American Well? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de American Well koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van American Well te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van American Well van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel American Well over de laatste 5 handelsdagen

American Well aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de American Well koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende American Well nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van American Well

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun American Well koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van American Well in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor American Well. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van American Well.

American Well aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

American Well: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van American Well Corporation?

De CEO van American Well Corporation is .

Wat is de actuele American Well Corporation aandelen koers?

Het American Well Corporation-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $3,70, de hoogste koers was $3,77 en de laagste koers was $3,57. De slotkoers was $3,66 en is daarmee met 3,68% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om American Well Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om American Well Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van American Well Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. American Well Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de American Well Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor American Well Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van American Well Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van American Well Corporation stijgen in 2022?

Gaat American Well Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? American Well Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van American Well Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog American Well Corporation aandelen kopen?

American Well Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je American Well Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen