American Vanguard Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel American Vanguard Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van American Vanguard, wat de huidige verwachtingen zijn van American Vanguarden hoe de toekomst eruit zal zien voor American Vanguard. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over American Vanguard Corp. delen.

American Vanguard Corp. is gevestigd in Newport Beach in US. American Vanguard telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Eric Wintemute is de CEO van American Vanguard Corp..

American Vanguard Corp.

Aandelen American Vanguard kopen

Koop American Vanguard Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de American Vanguard stock koers van de afgelopen periode. Aandeel American Vanguard  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de American Vanguard aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van American Vanguard.

American Vanguard koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $18,64 -1,74%
Handelsvolume 263.894
Openingskoers $18,97
Hoogste koers $18,97
Laagste koers $18,29
Koersbereik $0,68
Ticker AVD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de American Vanguard koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen American Vanguard over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $18,64 -1,74% 263.894 $18,97 $18,97 $18,29
21 september 2022 $19,32 -0,10% 212.350 $19,34 $19,99 $19,15
20 september 2022 $19,13 -2,15% 213.135 $19,55 $19,59 $19,02
16 september 2022 $19,89 +0,86% 675.624 $19,72 $20,16 $19,67
15 september 2022 $20,09 -1,03% 208.063 $20,30 $20,70 $19,99

Aandelen American Vanguard Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van American Vanguard? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de American Vanguard koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van American Vanguard te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van American Vanguard van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel American Vanguard over de laatste 5 handelsdagen

American Vanguard aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de American Vanguard koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende American Vanguard nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van American Vanguard

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun American Vanguard koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van American Vanguard in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor American Vanguard. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van American Vanguard.

American Vanguard aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

American Vanguard: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van American Vanguard Corp.?

De CEO van American Vanguard Corp. is Eric Wintemute.

Wat is de actuele American Vanguard Corp. aandelen koers?

Het American Vanguard Corp.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $18,97, de hoogste koers was $18,97 en de laagste koers was $18,29. De slotkoers was $18,64 en is daarmee met 3,52% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om American Vanguard Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om American Vanguard Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van American Vanguard Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. American Vanguard Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de American Vanguard Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor American Vanguard Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van American Vanguard Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van American Vanguard Corp. stijgen in 2022?

Gaat American Vanguard Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? American Vanguard Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van American Vanguard Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog American Vanguard Corp. aandelen kopen?

American Vanguard Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je American Vanguard Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen