American International Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel American International Group Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van American International Group, wat de huidige verwachtingen zijn van American International Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor American International Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over American International Group Inc delen.

American International Group Inc is gevestigd in New York in US. American International Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Brian Duperreault is de CEO van American International Group Inc.

American International Group Inc

Aandelen American International Group kopen

Koop American International Group Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de American International Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel American International Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de American International Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van American International Group.

American International Group koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $63,10 -0,46%
Handelsvolume 6.331.959
Openingskoers $63,39
Hoogste koers $63,43
Laagste koers $62,55
Koersbereik $0,88
Ticker AIG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de American International Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen American International Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $63,10 -0,46% 6.331.959 $63,39 $63,43 $62,55
30 november 2022 $63,11 +3,43% 10.713.076 $61,02 $63,22 $60,71
29 november 2022 $61,44 +0,82% 3.526.833 $60,94 $61,74 $60,64
28 november 2022 $60,74 +0,33% 3.787.500 $60,54 $61,25 $60,54
25 november 2022 $61,08 -0,46% 2.160.455 $61,36 $61,43 $60,97

Aandelen American International Group Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van American International Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de American International Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van American International Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van American International Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel American International Group over de laatste 5 handelsdagen

American International Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de American International Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende American International Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van American International Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun American International Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van American International Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor American International Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van American International Group.

American International Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

American International Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van American International Group Inc?

De CEO van American International Group Inc is Brian Duperreault.

Wat is de actuele American International Group Inc aandelen koers?

Het American International Group Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $63,39, de hoogste koers was $63,43 en de laagste koers was $62,55. De slotkoers was $63,10 en is daarmee met 0,02% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om American International Group Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om American International Group Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van American International Group Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. American International Group Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de American International Group Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor American International Group Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van American International Group Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van American International Group Inc stijgen in 2022?

Gaat American International Group Inc volgend jaar in de prijs omhoog? American International Group Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van American International Group Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog American International Group Inc aandelen kopen?

American International Group Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je American International Group Inc aandelen kopen:

Andere aandelen