American Electric Power Company Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel American Electric Power Company Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van American Electric Power Company, wat de huidige verwachtingen zijn van American Electric Power Companyen hoe de toekomst eruit zal zien voor American Electric Power Company. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over American Electric Power Company Inc. delen.

American Electric Power Company Inc. is gevestigd in Columbus in US. American Electric Power Company telt momenteel 17.666 werknemers en is actief in de sector Utilities. Nicholas Akins is de CEO van American Electric Power Company Inc..

American Electric Power Company Inc.

Aandelen American Electric Power Company kopen

Koop American Electric Power Company Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de American Electric Power Company stock koers van de afgelopen periode. Aandeel American Electric Power Company  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de American Electric Power Company aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van American Electric Power Company.

American Electric Power Company koers

Datum 30 november 2022
Slotkoers $96,80 +2,36%
Handelsvolume 4.346.991
Openingskoers $94,57
Hoogste koers $96,88
Laagste koers $93,97
Koersbereik $2,91
Ticker AEP
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de American Electric Power Company koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen American Electric Power Company over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
30 november 2022 $96,80 +2,36% 4.346.991 $94,57 $96,88 $93,97
29 november 2022 $94,65 +0,05% 2.044.482 $94,60 $94,88 $94,01
28 november 2022 $95,22 -2,00% 4.529.545 $97,16 $97,28 $93,99
25 november 2022 $95,47 +0,13% 1.252.039 $95,35 $95,81 $94,95
23 november 2022 $95,13 +1,52% 3.323.037 $93,71 $95,21 $93,43

Aandelen American Electric Power Company Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van American Electric Power Company? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de American Electric Power Company koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van American Electric Power Company te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van American Electric Power Company van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel American Electric Power Company over de laatste 5 handelsdagen

American Electric Power Company aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de American Electric Power Company koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende American Electric Power Company nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van American Electric Power Company

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun American Electric Power Company koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van American Electric Power Company in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor American Electric Power Company. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van American Electric Power Company.

American Electric Power Company aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

American Electric Power Company: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van American Electric Power Company Inc.?

De CEO van American Electric Power Company Inc. is Nicholas Akins.

Wat is de actuele American Electric Power Company Inc. aandelen koers?

Het American Electric Power Company Inc.-aandeel had op 30-11-2022 een openingskoers van $94,57, de hoogste koers was $96,88 en de laagste koers was $93,97. De slotkoers was $96,80 en is daarmee met 2,27% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om American Electric Power Company Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om American Electric Power Company Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van American Electric Power Company Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. American Electric Power Company Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de American Electric Power Company Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor American Electric Power Company Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van American Electric Power Company Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van American Electric Power Company Inc. stijgen in 2022?

Gaat American Electric Power Company Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? American Electric Power Company Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van American Electric Power Company Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog American Electric Power Company Inc. aandelen kopen?

American Electric Power Company Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je American Electric Power Company Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen