American Assets Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel American Assets Trust Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van American Assets Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van American Assets Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor American Assets Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over American Assets Trust Inc delen.

American Assets Trust Inc is gevestigd in in . American Assets Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van American Assets Trust Inc.

American Assets Trust Inc

Aandelen American Assets Trust kopen

Koop American Assets Trust Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de American Assets Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel American Assets Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de American Assets Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van American Assets Trust.

American Assets Trust koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $28,40 -3,50%
Handelsvolume 421.426
Openingskoers $29,43
Hoogste koers $29,67
Laagste koers $28,19
Koersbereik $1,48
Ticker AAT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de American Assets Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen American Assets Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $28,40 -3,50% 421.426 $29,43 $29,67 $28,19
30 november 2022 $29,29 +3,06% 535.367 $28,42 $29,36 $27,99
29 november 2022 $28,46 +1,90% 352.625 $27,93 $28,48 $27,88
28 november 2022 $28,02 -0,74% 470.043 $28,23 $28,27 $27,77
25 november 2022 $28,36 +1,69% 97.100 $27,89 $28,37 $27,80

Aandelen American Assets Trust Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van American Assets Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de American Assets Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van American Assets Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van American Assets Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel American Assets Trust over de laatste 5 handelsdagen

American Assets Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de American Assets Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende American Assets Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van American Assets Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun American Assets Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van American Assets Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor American Assets Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van American Assets Trust.

American Assets Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

American Assets Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van American Assets Trust Inc?

De CEO van American Assets Trust Inc is .

Wat is de actuele American Assets Trust Inc aandelen koers?

Het American Assets Trust Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $29,43, de hoogste koers was $29,67 en de laagste koers was $28,19. De slotkoers was $28,40 en is daarmee met 3,04% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om American Assets Trust Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om American Assets Trust Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van American Assets Trust Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. American Assets Trust Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de American Assets Trust Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor American Assets Trust Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van American Assets Trust Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van American Assets Trust Inc stijgen in 2022?

Gaat American Assets Trust Inc volgend jaar in de prijs omhoog? American Assets Trust Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van American Assets Trust Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog American Assets Trust Inc aandelen kopen?

American Assets Trust Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je American Assets Trust Inc aandelen kopen:

Andere aandelen