Alta Equipment Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Alta Equipment Group Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Alta Equipment Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Alta Equipment Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Alta Equipment Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Alta Equipment Group Inc delen.

Alta Equipment Group Inc is gevestigd in in . Alta Equipment Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Wholesale Trade. is de CEO van Alta Equipment Group Inc.

Alta Equipment Group Inc

Aandelen Alta Equipment Group kopen

Koop Alta Equipment Group Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Alta Equipment Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Alta Equipment Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Alta Equipment Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Alta Equipment Group.

Alta Equipment Group koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $12,26 +0,82%
Handelsvolume 61.405
Openingskoers $12,16
Hoogste koers $12,37
Laagste koers $12,04
Koersbereik $0,33
Ticker ALTG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Alta Equipment Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Alta Equipment Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $12,26 +0,82% 61.405 $12,16 $12,37 $12,04
30 november 2022 $12,04 +1,60% 48.927 $11,85 $12,14 $11,57
29 november 2022 $11,75 -0,17% 40.247 $11,77 $11,82 $11,73
28 november 2022 $11,90 -0,34% 38.422 $11,94 $11,99 $11,86
25 november 2022 $12,03 -0,33% 24.078 $12,07 $12,10 $11,96

Aandelen Alta Equipment Group Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Alta Equipment Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Alta Equipment Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Alta Equipment Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Alta Equipment Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Alta Equipment Group over de laatste 5 handelsdagen

Alta Equipment Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Alta Equipment Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Alta Equipment Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Alta Equipment Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Alta Equipment Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Alta Equipment Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Alta Equipment Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Alta Equipment Group.

Alta Equipment Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Alta Equipment Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Alta Equipment Group Inc?

De CEO van Alta Equipment Group Inc is .

Wat is de actuele Alta Equipment Group Inc aandelen koers?

Het Alta Equipment Group Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $12,16, de hoogste koers was $12,37 en de laagste koers was $12,04. De slotkoers was $12,26 en is daarmee met 1,83% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Alta Equipment Group Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Alta Equipment Group Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Alta Equipment Group Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Alta Equipment Group Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Alta Equipment Group Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Alta Equipment Group Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Alta Equipment Group Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Alta Equipment Group Inc stijgen in 2022?

Gaat Alta Equipment Group Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Alta Equipment Group Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Alta Equipment Group Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Alta Equipment Group Inc aandelen kopen?

Alta Equipment Group Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Alta Equipment Group Inc aandelen kopen:

Andere aandelen