Alpha Metallurgical Resources Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Alpha Metallurgical Resources Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Alpha Metallurgical Resources, wat de huidige verwachtingen zijn van Alpha Metallurgical Resourcesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Alpha Metallurgical Resources. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Alpha Metallurgical Resources Inc delen.

Alpha Metallurgical Resources Inc is gevestigd in in . Alpha Metallurgical Resources telt momenteel 2.300 werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. is de CEO van Alpha Metallurgical Resources Inc.

Alpha Metallurgical Resources Inc

Aandelen Alpha Metallurgical Resources kopen

Koop Alpha Metallurgical Resources Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Alpha Metallurgical Resources stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Alpha Metallurgical Resources  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Alpha Metallurgical Resources aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Alpha Metallurgical Resources.

Alpha Metallurgical Resources koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $137,38 +0,28%
Handelsvolume 331.941
Openingskoers $136,99
Hoogste koers $138,20
Laagste koers $134,00
Koersbereik $4,20
Ticker AMR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Alpha Metallurgical Resources koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Alpha Metallurgical Resources over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $137,38 +0,28% 331.941 $136,99 $138,20 $134,00
28 september 2022 $138,60 +9,85% 635.678 $126,17 $140,52 $124,58
27 september 2022 $124,48 +3,53% 334.106 $120,24 $125,30 $120,24
26 september 2022 $117,90 +0,65% 395.365 $117,14 $124,10 $116,86
23 september 2022 $119,40 -4,50% 529.721 $125,02 $126,00 $118,06

Aandelen Alpha Metallurgical Resources Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Alpha Metallurgical Resources? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Alpha Metallurgical Resources koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Alpha Metallurgical Resources te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Alpha Metallurgical Resources van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Alpha Metallurgical Resources over de laatste 5 handelsdagen

Alpha Metallurgical Resources aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Alpha Metallurgical Resources koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Alpha Metallurgical Resources nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Alpha Metallurgical Resources

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Alpha Metallurgical Resources koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Alpha Metallurgical Resources in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Alpha Metallurgical Resources. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Alpha Metallurgical Resources.

Alpha Metallurgical Resources aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Alpha Metallurgical Resources: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Alpha Metallurgical Resources Inc?

De CEO van Alpha Metallurgical Resources Inc is .

Wat is de actuele Alpha Metallurgical Resources Inc aandelen koers?

Het Alpha Metallurgical Resources Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $136,99, de hoogste koers was $138,20 en de laagste koers was $134,00. De slotkoers was $137,38 en is daarmee met 0,88% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Alpha Metallurgical Resources Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Alpha Metallurgical Resources Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Alpha Metallurgical Resources Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Alpha Metallurgical Resources Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Alpha Metallurgical Resources Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Alpha Metallurgical Resources Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Alpha Metallurgical Resources Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Alpha Metallurgical Resources Inc stijgen in 2022?

Gaat Alpha Metallurgical Resources Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Alpha Metallurgical Resources Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Alpha Metallurgical Resources Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Alpha Metallurgical Resources Inc aandelen kopen?

Alpha Metallurgical Resources Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Alpha Metallurgical Resources Inc aandelen kopen:

Andere aandelen