Alliance Data System Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Alliance Data System bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Alliance Data System, wat de huidige verwachtingen zijn van Alliance Data Systemen hoe de toekomst eruit zal zien voor Alliance Data System. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Alliance Data System delen.

Alliance Data System is gevestigd in Columbus in US. Alliance Data System telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Ralph Andretta is de CEO van Alliance Data System.

Alliance Data System

Aandelen Alliance Data System kopen

Koop Alliance Data System aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Alliance Data System stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Alliance Data System  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Alliance Data System aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Alliance Data System.

Alliance Data System koers

Datum 1 april 2022
Slotkoers $56,80 -0,07%
Handelsvolume 463.839
Openingskoers $56,84
Hoogste koers $57,82
Laagste koers $56,29
Koersbereik $1,54
Ticker ADS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Alliance Data System koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Alliance Data System over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 april 2022 $56,80 -0,07% 463.839 $56,84 $57,82 $56,29
31 maart 2022 $56,15 -0,80% 1.474.353 $56,60 $57,64 $56,11
30 maart 2022 $57,05 -2,31% 507.516 $58,40 $59,19 $56,61
29 maart 2022 $58,71 +2,64% 584.542 $57,20 $59,16 $57,20
28 maart 2022 $56,27 -3,38% 972.386 $58,24 $58,49 $55,70

Aandelen Alliance Data System koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Alliance Data System? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Alliance Data System koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Alliance Data System te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Alliance Data System van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Alliance Data System over de laatste 5 handelsdagen

Alliance Data System aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Alliance Data System koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Alliance Data System nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Alliance Data System

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Alliance Data System koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Alliance Data System in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Alliance Data System. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Alliance Data System.

Alliance Data System aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Alliance Data System: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Alliance Data System?

De CEO van Alliance Data System is Ralph Andretta.

Wat is de actuele Alliance Data System aandelen koers?

Het Alliance Data System-aandeel had op 01-04-2022 een openingskoers van $56,84, de hoogste koers was $57,82 en de laagste koers was $56,29. De slotkoers was $56,80 en is daarmee met 1,16% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Alliance Data System kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Alliance Data System te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Alliance Data System te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Alliance Data System wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Alliance Data System koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Alliance Data System ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Alliance Data System? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Alliance Data System stijgen in 2022?

Gaat Alliance Data System volgend jaar in de prijs omhoog? Alliance Data System is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Alliance Data System en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Alliance Data System aandelen kopen?

Alliance Data System aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Alliance Data System aandelen kopen:

Andere aandelen