Allegheny Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Allegheny Technologies Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Allegheny Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Allegheny Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Allegheny Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Allegheny Technologies Inc delen.

Allegheny Technologies Inc is gevestigd in Pittsburgh in US. Allegheny Technologies telt momenteel 8.100 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Robert Wetherbee is de CEO van Allegheny Technologies Inc.

Allegheny Technologies Inc

Aandelen Allegheny Technologies kopen

Koop Allegheny Technologies Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Allegheny Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Allegheny Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Allegheny Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Allegheny Technologies.

Allegheny Technologies koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $28,60 +1,31%
Handelsvolume 1.083.723
Openingskoers $28,23
Hoogste koers $28,90
Laagste koers $27,86
Koersbereik $1,05
Ticker ATI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Allegheny Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Allegheny Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $28,60 +1,31% 1.083.723 $28,23 $28,90 $27,86
27 september 2022 $28,23 -1,09% 1.037.517 $28,54 $28,91 $27,68
26 september 2022 $28,00 +1,78% 1.214.277 $27,51 $28,84 $27,32
23 september 2022 $27,86 -0,96% 997.794 $28,13 $28,15 $27,37
22 september 2022 $29,04 -2,94% 1.162.283 $29,92 $29,96 $28,63

Aandelen Allegheny Technologies Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Allegheny Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Allegheny Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Allegheny Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Allegheny Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Allegheny Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Allegheny Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Allegheny Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Allegheny Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Allegheny Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Allegheny Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Allegheny Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Allegheny Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Allegheny Technologies.

Allegheny Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Allegheny Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Allegheny Technologies Inc?

De CEO van Allegheny Technologies Inc is Robert Wetherbee.

Wat is de actuele Allegheny Technologies Inc aandelen koers?

Het Allegheny Technologies Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $28,23, de hoogste koers was $28,90 en de laagste koers was $27,86. De slotkoers was $28,60 en is daarmee met 1,31% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Allegheny Technologies Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Allegheny Technologies Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Allegheny Technologies Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Allegheny Technologies Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Allegheny Technologies Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Allegheny Technologies Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Allegheny Technologies Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Allegheny Technologies Inc stijgen in 2022?

Gaat Allegheny Technologies Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Allegheny Technologies Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Allegheny Technologies Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Allegheny Technologies Inc aandelen kopen?

Allegheny Technologies Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Allegheny Technologies Inc aandelen kopen:

Andere aandelen