Algonquin Power & Utilities Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Algonquin Power & Utilities Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Algonquin Power & Utilities, wat de huidige verwachtingen zijn van Algonquin Power & Utilitiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Algonquin Power & Utilities. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Algonquin Power & Utilities Corp delen.

Algonquin Power & Utilities Corp is gevestigd in Oakville in Canada. Algonquin Power & Utilities telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. Ian Robertson is de CEO van Algonquin Power & Utilities Corp.

Algonquin Power & Utilities Corp

Aandelen Algonquin Power & Utilities kopen

Koop Algonquin Power & Utilities Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Algonquin Power & Utilities stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Algonquin Power & Utilities  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Algonquin Power & Utilities aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Algonquin Power & Utilities.

Algonquin Power & Utilities koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $7,25 -1,23%
Handelsvolume 5.148.533
Openingskoers $7,34
Hoogste koers $7,34
Laagste koers $7,22
Koersbereik $0,12
Ticker AQN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Algonquin Power & Utilities koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Algonquin Power & Utilities over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $7,25 -1,23% 5.148.533 $7,34 $7,34 $7,22
7 december 2022 $7,31 +0,83% 9.655.212 $7,25 $7,45 $7,15
6 december 2022 $7,23 -1,90% 8.503.132 $7,37 $7,38 $7,07
5 december 2022 $7,39 -1,99% 5.945.520 $7,54 $7,58 $7,34
2 december 2022 $7,55 +0,27% 3.424.592 $7,53 $7,60 $7,45

Aandelen Algonquin Power & Utilities Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Algonquin Power & Utilities? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Algonquin Power & Utilities koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Algonquin Power & Utilities te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Algonquin Power & Utilities van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Algonquin Power & Utilities over de laatste 5 handelsdagen

Algonquin Power & Utilities aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Algonquin Power & Utilities koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Algonquin Power & Utilities nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Algonquin Power & Utilities

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Algonquin Power & Utilities koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Algonquin Power & Utilities in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Algonquin Power & Utilities. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Algonquin Power & Utilities.

Algonquin Power & Utilities aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Algonquin Power & Utilities: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Algonquin Power & Utilities Corp?

De CEO van Algonquin Power & Utilities Corp is Ian Robertson.

Wat is de actuele Algonquin Power & Utilities Corp aandelen koers?

Het Algonquin Power & Utilities Corp-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $7,34, de hoogste koers was $7,34 en de laagste koers was $7,22. De slotkoers was $7,25 en is daarmee met 0,82% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Algonquin Power & Utilities Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Algonquin Power & Utilities Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Algonquin Power & Utilities Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Algonquin Power & Utilities Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Algonquin Power & Utilities Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Algonquin Power & Utilities Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Algonquin Power & Utilities Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Algonquin Power & Utilities Corp stijgen in 2022?

Gaat Algonquin Power & Utilities Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Algonquin Power & Utilities Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Algonquin Power & Utilities Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Algonquin Power & Utilities Corp aandelen kopen?

Algonquin Power & Utilities Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Algonquin Power & Utilities Corp aandelen kopen:

Andere aandelen