Albertsons Companies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Albertsons Companies Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Albertsons Companies, wat de huidige verwachtingen zijn van Albertsons Companiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Albertsons Companies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Albertsons Companies Inc delen.

Albertsons Companies Inc is gevestigd in in . Albertsons Companies telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. is de CEO van Albertsons Companies Inc.

Albertsons Companies Inc

Aandelen Albertsons Companies kopen

Koop Albertsons Companies Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Albertsons Companies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Albertsons Companies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Albertsons Companies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Albertsons Companies.

Albertsons Companies koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $20,75 -1,24%
Handelsvolume 2.142.317
Openingskoers $21,01
Hoogste koers $21,05
Laagste koers $20,73
Koersbereik $0,32
Ticker ACI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Albertsons Companies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Albertsons Companies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $20,75 -1,24% 2.142.317 $21,01 $21,05 $20,73
30 november 2022 $20,95 +0,19% 2.096.735 $20,91 $21,01 $20,83
29 november 2022 $20,96 +0,34% 2.309.991 $20,89 $20,96 $20,68
28 november 2022 $20,76 +0,53% 3.249.981 $20,65 $20,78 $20,57
25 november 2022 $20,67 +0,78% 906.084 $20,51 $20,69 $20,50

Aandelen Albertsons Companies Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Albertsons Companies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Albertsons Companies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Albertsons Companies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Albertsons Companies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Albertsons Companies over de laatste 5 handelsdagen

Albertsons Companies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Albertsons Companies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Albertsons Companies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Albertsons Companies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Albertsons Companies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Albertsons Companies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Albertsons Companies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Albertsons Companies.

Albertsons Companies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Albertsons Companies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Albertsons Companies Inc?

De CEO van Albertsons Companies Inc is .

Wat is de actuele Albertsons Companies Inc aandelen koers?

Het Albertsons Companies Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $21,01, de hoogste koers was $21,05 en de laagste koers was $20,73. De slotkoers was $20,75 en is daarmee met 0,95% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Albertsons Companies Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Albertsons Companies Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Albertsons Companies Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Albertsons Companies Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Albertsons Companies Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Albertsons Companies Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Albertsons Companies Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Albertsons Companies Inc stijgen in 2022?

Gaat Albertsons Companies Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Albertsons Companies Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Albertsons Companies Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Albertsons Companies Inc aandelen kopen?

Albertsons Companies Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Albertsons Companies Inc aandelen kopen:

Andere aandelen