Agnico Eagle Mines Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Agnico Eagle Mines Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Agnico Eagle Mines, wat de huidige verwachtingen zijn van Agnico Eagle Minesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Agnico Eagle Mines. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Agnico Eagle Mines Ltd delen.

Agnico Eagle Mines Ltd is gevestigd in Toronto in Canada. Agnico Eagle Mines telt momenteel 8.400 werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Sean Boyd is de CEO van Agnico Eagle Mines Ltd.

Agnico Eagle Mines Ltd

Aandelen Agnico Eagle Mines kopen

Koop Agnico Eagle Mines Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Agnico Eagle Mines stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Agnico Eagle Mines  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Agnico Eagle Mines aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Agnico Eagle Mines.

Agnico Eagle Mines koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $52,17 +0,89%
Handelsvolume 4.908.873
Openingskoers $51,71
Hoogste koers $52,54
Laagste koers $51,21
Koersbereik $1,33
Ticker AEM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Agnico Eagle Mines koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Agnico Eagle Mines over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $52,17 +0,89% 4.908.873 $51,71 $52,54 $51,21
30 november 2022 $50,37 +0,22% 3.207.453 $50,26 $51,00 $49,17
29 november 2022 $49,89 +1,71% 4.600.952 $49,05 $50,07 $48,92
28 november 2022 $48,42 -2,26% 2.658.551 $49,54 $50,27 $48,40
25 november 2022 $49,87 -0,10% 940.420 $49,92 $50,39 $49,74

Aandelen Agnico Eagle Mines Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Agnico Eagle Mines? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Agnico Eagle Mines koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Agnico Eagle Mines te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Agnico Eagle Mines van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Agnico Eagle Mines over de laatste 5 handelsdagen

Agnico Eagle Mines aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Agnico Eagle Mines koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Agnico Eagle Mines nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Agnico Eagle Mines

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Agnico Eagle Mines koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Agnico Eagle Mines in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Agnico Eagle Mines. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Agnico Eagle Mines.

Agnico Eagle Mines aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Agnico Eagle Mines: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Agnico Eagle Mines Ltd?

De CEO van Agnico Eagle Mines Ltd is Sean Boyd.

Wat is de actuele Agnico Eagle Mines Ltd aandelen koers?

Het Agnico Eagle Mines Ltd-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $51,71, de hoogste koers was $52,54 en de laagste koers was $51,21. De slotkoers was $52,17 en is daarmee met 3,57% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Agnico Eagle Mines Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Agnico Eagle Mines Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Agnico Eagle Mines Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Agnico Eagle Mines Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Agnico Eagle Mines Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Agnico Eagle Mines Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Agnico Eagle Mines Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Agnico Eagle Mines Ltd stijgen in 2022?

Gaat Agnico Eagle Mines Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Agnico Eagle Mines Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Agnico Eagle Mines Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Agnico Eagle Mines Ltd aandelen kopen?

Agnico Eagle Mines Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Agnico Eagle Mines Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen