Advanced Micro Devices Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Advanced Micro Devices Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Advanced Micro Devices, wat de huidige verwachtingen zijn van Advanced Micro Devicesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Advanced Micro Devices. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Advanced Micro Devices Inc. delen.

Advanced Micro Devices Inc. is gevestigd in Santa Clara in US. Advanced Micro Devices telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Lisa Su is de CEO van Advanced Micro Devices Inc..

Advanced Micro Devices Inc.

Aandelen Advanced Micro Devices kopen

Koop Advanced Micro Devices Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Advanced Micro Devices stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Advanced Micro Devices  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Advanced Micro Devices aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Advanced Micro Devices.

Advanced Micro Devices koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $70,47 +0,47%
Handelsvolume 56.734.096
Openingskoers $70,14
Hoogste koers $71,23
Laagste koers $69,00
Koersbereik $2,22
Ticker AMD
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Advanced Micro Devices koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Advanced Micro Devices over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $70,47 +0,47% 56.734.096 $70,14 $71,23 $69,00
7 december 2022 $70,14 +0,88% 59.180.109 $69,53 $71,37 $69,28
6 december 2022 $70,27 -3,85% 64.965.235 $73,08 $73,39 $69,40
5 december 2022 $73,62 -1,23% 47.022.185 $74,54 $75,17 $72,82
2 december 2022 $74,98 -0,09% 64.377.175 $75,05 $76,28 $73,65

Aandelen Advanced Micro Devices Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Advanced Micro Devices? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Advanced Micro Devices koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Advanced Micro Devices te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Advanced Micro Devices van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Advanced Micro Devices over de laatste 5 handelsdagen

Advanced Micro Devices aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Advanced Micro Devices koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Advanced Micro Devices nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Advanced Micro Devices

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Advanced Micro Devices koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Advanced Micro Devices in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Advanced Micro Devices. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Advanced Micro Devices.

Advanced Micro Devices aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Advanced Micro Devices: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Advanced Micro Devices Inc.?

De CEO van Advanced Micro Devices Inc. is Lisa Su.

Wat is de actuele Advanced Micro Devices Inc. aandelen koers?

Het Advanced Micro Devices Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $70,14, de hoogste koers was $71,23 en de laagste koers was $69,00. De slotkoers was $70,47 en is daarmee met 0,47% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Advanced Micro Devices Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Advanced Micro Devices Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Advanced Micro Devices Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Advanced Micro Devices Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Advanced Micro Devices Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Advanced Micro Devices Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Advanced Micro Devices Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Advanced Micro Devices Inc. stijgen in 2022?

Gaat Advanced Micro Devices Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Advanced Micro Devices Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Advanced Micro Devices Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Advanced Micro Devices Inc. aandelen kopen?

Advanced Micro Devices Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Advanced Micro Devices Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen