Adc Therapeutics Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Adc Therapeutics SA bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Adc Therapeutics, wat de huidige verwachtingen zijn van Adc Therapeuticsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Adc Therapeutics. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Adc Therapeutics SA delen.

Adc Therapeutics SA is gevestigd in in . Adc Therapeutics telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Adc Therapeutics SA.

Adc Therapeutics SA

Aandelen Adc Therapeutics kopen

Koop Adc Therapeutics SA aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Adc Therapeutics stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Adc Therapeutics  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Adc Therapeutics aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Adc Therapeutics.

Adc Therapeutics koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $3,48 -5,69%
Handelsvolume 541.426
Openingskoers $3,69
Hoogste koers $3,73
Laagste koers $3,39
Koersbereik $0,34
Ticker ADCT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Adc Therapeutics koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Adc Therapeutics over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $3,48 -5,69% 541.426 $3,69 $3,73 $3,39
30 november 2022 $3,66 +7,02% 737.441 $3,42 $3,68 $3,36
29 november 2022 $3,38 -1,17% 325.581 $3,42 $3,46 $3,31
28 november 2022 $3,40 -4,49% 368.847 $3,56 $3,65 $3,34
25 november 2022 $3,59 -1,10% 143.506 $3,63 $3,76 $3,57

Aandelen Adc Therapeutics SA koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Adc Therapeutics? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Adc Therapeutics koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Adc Therapeutics te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Adc Therapeutics van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Adc Therapeutics over de laatste 5 handelsdagen

Adc Therapeutics aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Adc Therapeutics koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Adc Therapeutics nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Adc Therapeutics

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Adc Therapeutics koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Adc Therapeutics in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Adc Therapeutics. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Adc Therapeutics.

Adc Therapeutics aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Adc Therapeutics: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Adc Therapeutics SA?

De CEO van Adc Therapeutics SA is .

Wat is de actuele Adc Therapeutics SA aandelen koers?

Het Adc Therapeutics SA-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $3,69, de hoogste koers was $3,73 en de laagste koers was $3,39. De slotkoers was $3,48 en is daarmee met 4,92% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Adc Therapeutics SA kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Adc Therapeutics SA te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Adc Therapeutics SA te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Adc Therapeutics SA wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Adc Therapeutics SA koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Adc Therapeutics SA ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Adc Therapeutics SA? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Adc Therapeutics SA stijgen in 2022?

Gaat Adc Therapeutics SA volgend jaar in de prijs omhoog? Adc Therapeutics SA is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Adc Therapeutics SA en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Adc Therapeutics SA aandelen kopen?

Adc Therapeutics SA aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Adc Therapeutics SA aandelen kopen:

Andere aandelen