Acushnet Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Acushnet Holdings Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Acushnet Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Acushnet Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Acushnet Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Acushnet Holdings Corp delen.

Acushnet Holdings Corp is gevestigd in Fairhaven in US. Acushnet Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. David Maher is de CEO van Acushnet Holdings Corp.

Acushnet Holdings Corp

Aandelen Acushnet Holdings kopen

Koop Acushnet Holdings Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Acushnet Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Acushnet Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Acushnet Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Acushnet Holdings.

Acushnet Holdings koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $46,88 +2,00%
Handelsvolume 261.601
Openingskoers $45,96
Hoogste koers $47,08
Laagste koers $45,95
Koersbereik $1,13
Ticker GOLF
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Acushnet Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Acushnet Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $46,88 +2,00% 261.601 $45,96 $47,08 $45,95
1 december 2022 $46,36 +2,79% 232.592 $45,10 $46,38 $45,00
30 november 2022 $45,45 +1,86% 385.365 $44,62 $45,51 $44,51
29 november 2022 $44,48 +0,75% 208.361 $44,15 $44,61 $44,12
28 november 2022 $44,19 +0,43% 195.098 $44,00 $44,46 $43,73

Aandelen Acushnet Holdings Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Acushnet Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Acushnet Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Acushnet Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Acushnet Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Acushnet Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Acushnet Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Acushnet Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Acushnet Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Acushnet Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Acushnet Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Acushnet Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Acushnet Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Acushnet Holdings.

Acushnet Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Acushnet Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Acushnet Holdings Corp?

De CEO van Acushnet Holdings Corp is David Maher.

Wat is de actuele Acushnet Holdings Corp aandelen koers?

Het Acushnet Holdings Corp-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $45,96, de hoogste koers was $47,08 en de laagste koers was $45,95. De slotkoers was $46,88 en is daarmee met 1,12% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Acushnet Holdings Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Acushnet Holdings Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Acushnet Holdings Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Acushnet Holdings Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Acushnet Holdings Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Acushnet Holdings Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Acushnet Holdings Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Acushnet Holdings Corp stijgen in 2022?

Gaat Acushnet Holdings Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Acushnet Holdings Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Acushnet Holdings Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Acushnet Holdings Corp aandelen kopen?

Acushnet Holdings Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Acushnet Holdings Corp aandelen kopen:

Andere aandelen