Activision Blizzard Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Activision Blizzard Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Activision Blizzard, wat de huidige verwachtingen zijn van Activision Blizzarden hoe de toekomst eruit zal zien voor Activision Blizzard. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Activision Blizzard Inc delen.

Activision Blizzard Inc is gevestigd in Santa Monica in US. Activision Blizzard telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Robert Kotick is de CEO van Activision Blizzard Inc.

Activision Blizzard Inc

Aandelen Activision Blizzard kopen

Koop Activision Blizzard Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Activision Blizzard stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Activision Blizzard  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Activision Blizzard aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Activision Blizzard.

Activision Blizzard koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $74,76 -0,90%
Handelsvolume 19.336.090
Openingskoers $75,44
Hoogste koers $75,52
Laagste koers $73,00
Koersbereik $2,52
Ticker ATVI
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Activision Blizzard koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Activision Blizzard over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $74,76 -0,90% 19.336.090 $75,44 $75,52 $73,00
7 december 2022 $75,93 -1,08% 11.772.972 $76,76 $77,08 $74,75
6 december 2022 $76,11 -0,63% 8.052.483 $76,59 $76,93 $76,10
5 december 2022 $76,33 -0,86% 7.570.782 $76,99 $77,01 $76,04
2 december 2022 $75,76 +1,42% 6.146.920 $74,70 $75,97 $74,57

Aandelen Activision Blizzard Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Activision Blizzard? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Activision Blizzard koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Activision Blizzard te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Activision Blizzard van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Activision Blizzard over de laatste 5 handelsdagen

Activision Blizzard aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Activision Blizzard koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Activision Blizzard nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Activision Blizzard

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Activision Blizzard koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Activision Blizzard in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Activision Blizzard. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Activision Blizzard.

Activision Blizzard aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Activision Blizzard: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Activision Blizzard Inc?

De CEO van Activision Blizzard Inc is Robert Kotick.

Wat is de actuele Activision Blizzard Inc aandelen koers?

Het Activision Blizzard Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $75,44, de hoogste koers was $75,52 en de laagste koers was $73,00. De slotkoers was $74,76 en is daarmee met 1,54% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Activision Blizzard Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Activision Blizzard Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Activision Blizzard Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Activision Blizzard Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Activision Blizzard Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Activision Blizzard Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Activision Blizzard Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Activision Blizzard Inc stijgen in 2022?

Gaat Activision Blizzard Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Activision Blizzard Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Activision Blizzard Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Activision Blizzard Inc aandelen kopen?

Activision Blizzard Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Activision Blizzard Inc aandelen kopen:

Andere aandelen