Acco Brands Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Acco Brands Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Acco Brands, wat de huidige verwachtingen zijn van Acco Brandsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Acco Brands. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Acco Brands Corporation delen.

Acco Brands Corporation is gevestigd in Lake Zurich in US. Acco Brands telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Boris Elisman is de CEO van Acco Brands Corporation.

Acco Brands Corporation

Aandelen Acco Brands kopen

Koop Acco Brands Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Acco Brands stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Acco Brands  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Acco Brands aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Acco Brands.

Acco Brands koers

Datum 30 november 2022
Slotkoers $5,57 -0,54%
Handelsvolume 943.465
Openingskoers $5,60
Hoogste koers $5,60
Laagste koers $5,36
Koersbereik $0,24
Ticker ACCO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Acco Brands koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Acco Brands over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
30 november 2022 $5,57 -0,54% 943.465 $5,60 $5,60 $5,36
29 november 2022 $5,60 +2,00% 621.623 $5,49 $5,63 $5,46
28 november 2022 $5,45 +0,18% 597.302 $5,44 $5,50 $5,38
25 november 2022 $5,50 -0,18% 251.236 $5,51 $5,55 $5,45
22 november 2022 $5,44 +0,18% 616.936 $5,43 $5,49 $5,36

Aandelen Acco Brands Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Acco Brands? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Acco Brands koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Acco Brands te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Acco Brands van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Acco Brands over de laatste 5 handelsdagen

Acco Brands aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Acco Brands koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Acco Brands nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Acco Brands

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Acco Brands koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Acco Brands in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Acco Brands. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Acco Brands.

Acco Brands aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Acco Brands: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Acco Brands Corporation?

De CEO van Acco Brands Corporation is Boris Elisman.

Wat is de actuele Acco Brands Corporation aandelen koers?

Het Acco Brands Corporation-aandeel had op 30-11-2022 een openingskoers van $5,60, de hoogste koers was $5,60 en de laagste koers was $5,36. De slotkoers was $5,57 en is daarmee met 0,54% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Acco Brands Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Acco Brands Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Acco Brands Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Acco Brands Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Acco Brands Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Acco Brands Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Acco Brands Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Acco Brands Corporation stijgen in 2022?

Gaat Acco Brands Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Acco Brands Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Acco Brands Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Acco Brands Corporation aandelen kopen?

Acco Brands Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Acco Brands Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen