Acadia Realty Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Acadia Realty Trust bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Acadia Realty Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Acadia Realty Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Acadia Realty Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Acadia Realty Trust delen.

Acadia Realty Trust is gevestigd in in . Acadia Realty Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Acadia Realty Trust.

Acadia Realty Trust

Aandelen Acadia Realty Trust kopen

Koop Acadia Realty Trust aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Acadia Realty Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Acadia Realty Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Acadia Realty Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Acadia Realty Trust.

Acadia Realty Trust koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $15,10 -2,33%
Handelsvolume 433.486
Openingskoers $15,46
Hoogste koers $15,55
Laagste koers $14,99
Koersbereik $0,56
Ticker AKR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Acadia Realty Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Acadia Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $15,10 -2,33% 433.486 $15,46 $15,55 $14,99
30 november 2022 $15,38 +1,85% 583.454 $15,10 $15,44 $14,95
29 november 2022 $15,20 +3,40% 466.605 $14,70 $15,23 $14,66
28 november 2022 $14,69 -2,26% 478.618 $15,03 $15,08 $14,65
25 november 2022 $15,18 +0,20% 179.018 $15,15 $15,22 $15,09

Aandelen Acadia Realty Trust koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Acadia Realty Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Acadia Realty Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Acadia Realty Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Acadia Realty Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Acadia Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Acadia Realty Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Acadia Realty Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Acadia Realty Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Acadia Realty Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Acadia Realty Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Acadia Realty Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Acadia Realty Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Acadia Realty Trust.

Acadia Realty Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Acadia Realty Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Acadia Realty Trust?

De CEO van Acadia Realty Trust is .

Wat is de actuele Acadia Realty Trust aandelen koers?

Het Acadia Realty Trust-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $15,46, de hoogste koers was $15,55 en de laagste koers was $14,99. De slotkoers was $15,10 en is daarmee met 1,82% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Acadia Realty Trust kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Acadia Realty Trust te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Acadia Realty Trust te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Acadia Realty Trust wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Acadia Realty Trust koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Acadia Realty Trust ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Acadia Realty Trust? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Acadia Realty Trust stijgen in 2022?

Gaat Acadia Realty Trust volgend jaar in de prijs omhoog? Acadia Realty Trust is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Acadia Realty Trust en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Acadia Realty Trust aandelen kopen?

Acadia Realty Trust aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Acadia Realty Trust aandelen kopen:

Andere aandelen