ABM Industries Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel ABM Industries Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van ABM Industries, wat de huidige verwachtingen zijn van ABM Industriesen hoe de toekomst eruit zal zien voor ABM Industries. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over ABM Industries Inc. delen.

ABM Industries Inc. is gevestigd in New York in US. ABM Industries telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. Scott Salmirs is de CEO van ABM Industries Inc..

ABM Industries Inc.

Aandelen ABM Industries kopen

Koop ABM Industries Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de ABM Industries stock koers van de afgelopen periode. Aandeel ABM Industries  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de ABM Industries aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van ABM Industries.

ABM Industries koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $46,88 -1,26%
Handelsvolume 178.436
Openingskoers $47,48
Hoogste koers $47,61
Laagste koers $46,75
Koersbereik $0,86
Ticker ABM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de ABM Industries koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen ABM Industries over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $46,88 -1,26% 178.436 $47,48 $47,61 $46,75
30 november 2022 $47,18 +3,46% 296.704 $45,60 $47,20 $45,06
29 november 2022 $45,65 +0,91% 179.564 $45,24 $45,67 $44,96
28 november 2022 $45,31 +0,71% 268.863 $44,99 $46,00 $44,99
25 november 2022 $45,67 +0,88% 86.560 $45,27 $46,19 $45,27

Aandelen ABM Industries Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van ABM Industries? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de ABM Industries koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van ABM Industries te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van ABM Industries van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel ABM Industries over de laatste 5 handelsdagen

ABM Industries aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de ABM Industries koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende ABM Industries nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van ABM Industries

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun ABM Industries koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van ABM Industries in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor ABM Industries. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van ABM Industries.

ABM Industries aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

ABM Industries: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van ABM Industries Inc.?

De CEO van ABM Industries Inc. is Scott Salmirs.

Wat is de actuele ABM Industries Inc. aandelen koers?

Het ABM Industries Inc.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $47,48, de hoogste koers was $47,61 en de laagste koers was $46,75. De slotkoers was $46,88 en is daarmee met 0,64% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om ABM Industries Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om ABM Industries Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van ABM Industries Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. ABM Industries Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de ABM Industries Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor ABM Industries Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van ABM Industries Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van ABM Industries Inc. stijgen in 2022?

Gaat ABM Industries Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? ABM Industries Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van ABM Industries Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog ABM Industries Inc. aandelen kopen?

ABM Industries Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je ABM Industries Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen