Abercrombie & Fitch Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Abercrombie & Fitch Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Abercrombie & Fitch, wat de huidige verwachtingen zijn van Abercrombie & Fitchen hoe de toekomst eruit zal zien voor Abercrombie & Fitch. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Abercrombie & Fitch Co. delen.

Abercrombie & Fitch Co. is gevestigd in New Albany in US. Abercrombie & Fitch telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. Fran Horowitz is de CEO van Abercrombie & Fitch Co..

Abercrombie & Fitch Co.

Aandelen Abercrombie & Fitch kopen

Koop Abercrombie & Fitch Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Abercrombie & Fitch stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Abercrombie & Fitch  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Abercrombie & Fitch aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Abercrombie & Fitch.

Abercrombie & Fitch koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $23,77 -1,82%
Handelsvolume 1.527.966
Openingskoers $24,21
Hoogste koers $24,51
Laagste koers $23,70
Koersbereik $0,81
Ticker ANF
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Abercrombie & Fitch koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Abercrombie & Fitch over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $23,77 -1,82% 1.527.966 $24,21 $24,51 $23,70
23 november 2022 $23,98 +5,41% 3.932.039 $22,75 $24,10 $22,02
22 november 2022 $22,62 +2,17% 9.299.658 $22,14 $22,76 $21,12
21 november 2022 $18,63 -0,27% 2.279.245 $18,68 $19,00 $18,31
18 november 2022 $18,78 -1,37% 1.780.129 $19,04 $19,36 $18,51

Aandelen Abercrombie & Fitch Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Abercrombie & Fitch? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Abercrombie & Fitch koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Abercrombie & Fitch te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Abercrombie & Fitch van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Abercrombie & Fitch over de laatste 5 handelsdagen

Abercrombie & Fitch aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Abercrombie & Fitch koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Abercrombie & Fitch nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Abercrombie & Fitch

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Abercrombie & Fitch koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Abercrombie & Fitch in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Abercrombie & Fitch. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Abercrombie & Fitch.

Abercrombie & Fitch aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Abercrombie & Fitch: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Abercrombie & Fitch Co.?

De CEO van Abercrombie & Fitch Co. is Fran Horowitz.

Wat is de actuele Abercrombie & Fitch Co. aandelen koers?

Het Abercrombie & Fitch Co.-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $24,21, de hoogste koers was $24,51 en de laagste koers was $23,70. De slotkoers was $23,77 en is daarmee met 0,88% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Abercrombie & Fitch Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Abercrombie & Fitch Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Abercrombie & Fitch Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Abercrombie & Fitch Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Abercrombie & Fitch Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Abercrombie & Fitch Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Abercrombie & Fitch Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Abercrombie & Fitch Co. stijgen in 2022?

Gaat Abercrombie & Fitch Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Abercrombie & Fitch Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Abercrombie & Fitch Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Abercrombie & Fitch Co. aandelen kopen?

Abercrombie & Fitch Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Abercrombie & Fitch Co. aandelen kopen:

Andere aandelen